Strategija kompanije

Misija

Pružanje usluga projektovanja i izvodjenja kompletnih radova u građevinarstvu po sistemu „ključ u ruke“, u svim fazama posla – od početnih skica projekta, preko izvodjenja radova, do podrske u garantnom i vangarantnom roku. Razumevanjem potreba i očekivanja klijenata, uz savestan izbor dobavljača i partnera, kao i posvećenost visokom kvalitetu izvedenih radova, stičemo preporuke za nove poslove.

Vizija

Težimo da postanemo jedan od lidera u oblasti elektroradova u građevinarstvu, u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana, uz stalno praćenje novih tehnologija. Prisustvom na trzistu EU usvajamo najbolje svetske prakse unapredjujuci kvalitet usluga postavljati nove standarde kvaliteta, poslovnosti i uspeha.

Poslovna politika

Realizacija zahtevnih projekata za naše klijente nameće stalnu brigu o poštovanju najviših standarda u poslovanju, kao što su sistemi menadžmenta kvalitetom (QMS), upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHSAS).

Dobri poslovni odnosi počivaju na poštovanju zadatih rokova, korišćenju kvalitetnih materijala i garanciji za izvedene radove.

Visoka stručnost zaposlenih i tehnička opremljenost kompanije, uz više od dve decenije iskustva na prestižnim projektima za značajne klijente, čine “Interfast” pouzdanim i konkurentnim poslovnim partnerom.